Väggdekaler fria från PVC, BPA och Ftalater

Miljövänliga och avtagbara mätstickor!

Miljövänliga och avtagbara mätstickor!

Vi är oerhört stolta att kunna börja erbjuda lekfulla mätstickor, tillverkade i samma miljövänliga material som våra populära väggdekaler och vårt utbud och sortiment växer hela tiden med inspirerande mätstickor för alla åldrar.

Mätstickan är enkel att använda och barnen kommer snabbt att lära sig hur man mäter längden på olika saker. Mätstickan är tillverkad av samma material och positiva kvalitet som våra populära väggdekaler för barn och är en perfekt present till ett barn som fyller år eller till den lilla mätaren i familjen som alltid vill veta hur långt det är kvar till nästa mätpunkt.

Mätstickan är en unik och inspirerande inredningsdetalj som passar perfekt för barnrummet och vi på Minimu är stolta över att kunna leverera en miljövänlig variant fri från pvc, bpa och ftalater (läs mer här.)

 

Vad är en mätsticka och vad används den till?

En mätsticka är en praktisk linjal med ett integrerat måttband där barn kan ställa sig bredvid och se hur mycket de växt! Våra mätstickor går att skriva på och gör det enkelt och inkluderande för både barn och vuxna att följa växandets resa. Det är lite galet att se tillbaks bara ett år i tiden hur mycket det förändras i längd!

Vilka mått finns det att ta med en mätsticka

Våra mätstickor går upp till 160 centimeter och varje delmoment är tydligt markerat med linjer och siffror i 10-tal så man kan markera dagens längd men även skriva in "mål" såsom när man äntligen får åka de där spännande attraktionerna på Liseberg ;)

Hur använder man en mätsticka

Det är superenkelt att använda en mätsticka - du monterar på vägg eller dörr (våra mätstickor lämnar inga limrester och kan enkelt flyttas) och barnen ställer sig bredvid eller framför och med hjälp av en penna (och kanske ett kuvert eller bok) så markerar man den aktuella längden.

Var kan man köpa en mätsticka

Hos Minimu.se hittar du mängder av mätstickor för både små och lite större barn med mängder av teman, motiv och utförande!

Vad söker du?

Din kundkorg