Namnlappar för stora och små

Namnlappar för stora och små - minimu.se

Vi har blivit med tillökning! Det är med stort nöje vi kan presentera att Minimu-familjen har blivit större och med en ny butik: Minietiketter.se!

Med minietiketter.se tar vi klivit in och kan erbjuda namnlappar och namnetiketter med egen produktion och smidighet. Vi är stolta att säga att vi utvecklad butiken helt själva och det har varit en fantastisk resa, mycket att lära sig och mycket att testa men vi har hittat mycket nytt på vägen!

Namnlappar till barnkläder, leksaker, prylar, ja till och med skor och vattenflaskor är något alla vi föräldrar behöver och aldrig verkar få nog av. Det är inte bara praktiskt, det är även tjusigt och bästa av allt, barnen kan vara med och bestämma själva hur namnlapparna ska se ut!

Vi arbetar ständigt med att förbättra sidan och kan stolt säga att under de månader vi utvecklat hemsidan har vi testat åtskilliga tvättar i 60-grader, torktumlat alldeles för mycket och även diskat mer än vad som är rekomenderat att stoppa in i en maskin - och namnlapparna sitter!

Tre storlekar finns att välja bland nu vid lansering:

Namnlappar med eget namn och figur i standardstorlek

Mindre namnlappar eller minietiketter som vi kallar dem

Stora namnlappar på hela 30mm så det snabbt blir tydligt, även från håll!