Väggdekaler fria från PVC, BPA och Ftalater

Minimu's blogg om barnrum och inredning

Miljövänliga och avtagbara mätstickor!

Mätstickan är enkel att montera, tar liten plats och passar perfekt för ett barn som vill börja mäta sin längd på ett lekfullt och inspirerande sätt. Mätstickor är en rolig och inspirerande inredningsdetalj för barnrummet som stimulerar till lek och lärande.

Tips för barnrumsinredning - Barnens välbefinnande i fokus

När man ska inreda barnrummet är det viktigt att tänka på praktiska och säkerhetsaspekter. Här är några tips på vad du kan tänka på för att skapa ett barnvänligt rum.

Älskade prickar!

Hos minimu.se säljer och tillverkar vi våra väggdekaler dagligen och vi ser många fantastiska kombinationer och motiv som välj men en av de populäraste väggklistermärken är lustigt nog bland dem simplaste - pricken!

Pantone färger och trender 2022

Pantone, det mest kända färgstandardiseringsinstitutet och deras årliga paletter av Pantone-färger är mycket eftertraktade inom mode- och inredningsindustrin och till 2022 skapades det en alldeles egen färg vid namn Very Peri

Trendspaning med Pantone i New York 2022

De senaste trenderna inom mode och design kan ofta ses på gatorna i New York. Designerns kollektioner för år 2022 har inspirerats av staden och dess energiska och unika atmosfär.

Inspiration för barnrum

Inspireras av olika teman och inredningstrender när du inreder ditt barnrum, så att det passar perfekt till just ditt barn. Välj tavlor, griffeltavlor, ritbord eller väggdekaler med positiva budskap och figurer som ökar trivsel och kreativitet.

Bokhylla barn - inredningstips för bokhyllor för barnrum

Bokhyllor för barnrum livar upp känslan och är en praktiskt möbel med många användningsområden. Det är en bra idé att köpa en bokhylla med avtagbara hyllplan och även dekorera med självhäftande motiv.

Så skapar du ett roligt och inbjudande hem med väggdekaler för barn

Det finns massor av olika väggdekaler för barn som du kan använda för att skapa ett roligt och inbjudande hem. De flesta av dessa dekaler är gjorda...

Hur sätter man upp väggdekor

Väggdekor är ett enkelt och roligt sätt att förgylla vardagen och skapa lite extra lekställen för barnen. Men väggdekoren ska inte bara vara snygg,...

Drömmar och fantasi för barnrum

Ge ditt barns rum ett lekfullt utseende med väggdekaler med sagofigurer och fantasifulla världar. Våra barnrumsdekaler är enkla att använda, kommer i flera olika storlekar.

Vad söker du?

Din kundkorg