Hur sätter man upp väggdekor

Hur sätter man upp väggdekor - minimu.se

Väggdekor är ett enkelt och roligt sätt att förgylla vardagen och skapa lite extra lekställen för barnen. Men väggdekoren ska inte bara vara snygg, den ska också vara giftfri och fri från pvc vilket våra motiv är. Det är också viktigt att den är lätt att montera och våra väggdekaler har en tygkänsla och material som underlättar både hantering och montering.

Hu sätter man upp väggdekor

 

Tips för att sätta upp väggdekaler

  1. Välj rätt väggdekor för barnrummet, tänk på att det går utmärkt att mix and match och blanda motiv från olika serier för ett ännu roligare resultat!
  2. Rengör väggen om den är smutsig, du behöver inte något avancerat utan oftast räcker det med att se till så att damm och kladd är borta eftersom dessa kan lägga sig mellan väggen och dekalen och försämra fästförmågan.
  3. Måtta upp vart du vill ha din nya väggdekor. Ett smidigt sätt är att använda lite tejpbitar innan du tar av väggdekalerna från sin bärare för då kan du snabbt och enkelt se vart och hur den ser ut på väggen innan du monterar dekalerna.
  4. Ta bort bäraren (bakpapperet på undersidan av din väggdekal) men spara det gärna för då kan du smidigt fästa tillbaks väggdekalen när du vill byta eller tröttnat på den.
  5. Börja med ett hörn och avlägsna baksidan och montera upp väggdekalen. Du behöver inga verktyg och våra dekaler klarar till och med lite felhantering och de flesta olyckor kan slätas ut tack vare en väldigt hög kvalitet på vårt material.

När väggdekoren väl är på plats, kontrollera att den sitter som du tänkt - du kan alltid lossa den och sätta om, våra dekaler går att återanvända!

Väggdekoren kan återanvändas flera gånger om den förvaras på en torr och säker plats och sätter tillbaks den på bakpapperet (bäraren som sitter på undersidan av väggdekalen så att säga).

Väggdekal montering

Steg 1: Gör rent väggen med en dammtrasa eller mikrofibertrasa

Väggdekal montering steg 2

Steg 2: Ta av dekaler från bäraren, spara gärna till senare

Väggdekal montering steg 3

Steg 3: Montera väggdekalen, du kan alltid flytta den om det blir fel

Väggdekal montering steg 4

Steg 4: Backa och njut av din nya väggdekal :)

 

 

Hur man sätter upp väggklistermärken

Väggdekor fritt från PVC, BPA och ftalater

Det är viktigt att välja miljövänliga väggdekor för att minimera skadorna på vår planet. PVC, BPA och ftalater är alla farliga kemikalier som kan orsaka allvarliga skador på vår hälsa och vår miljö. Genom att välja väggdekor som är fri från dessa kemikalier, kan vi bidra till att bevara vår planet för kommande generationer.

Väggdekor från minimu är alltid fri från PVC, BPA och ftalater, och våra mönster är specifically designed för att vara barnvänliga. Du kan välja mellan en mängd olika stilar, färger och motiv - allt från klassiska till moderna - så att du kan skapa precis det hem som du och ditt barn drömmer om.

Det finns många olika väggdekor för olika rum, beroende på vad du är ute efter. Till exempel, om du är ute efter väggdekor för barnrum, finns det många olika mönster och stilar att välja mellan. Kanske vill du välja något som är lite mer lekfullt och barnvänligt, eller kanske är du ute efter något mer elegant och stilrent. Oavsett vad du är ute efter, finns det väggdekor från minimu som passar perfekt.

Förutom väggdekor, kan du också välja från ett brett utbud av andra inredningsdetaljer från minimu. Vi har till och med ett sortiment av barnkläder där du kan välja att skapa dina egna unika kläder till barn!