Drömmar och fantasi för barnrum

Drömmar och fantasi för barnrum - minimu.se

Drömmar och fantasi för barnrum med väggdekaler

Ge ditt barns rum ett lekfullt utseende genom att sätta upp väggdekaler med sagofigurer och fantasifulla världar. Våra barnrumsdekaler är lätta att använda och kommer i flera olika storlekar och motiv. Du kan enkelt applicera dem på målade ytor så som tapeter, glas, metall och flera andra ytor. Dessutom är det enkelt att ta bort väggdekoren när du vill ha en förändring av inredningen i rummet.

Våra väggdekaler för barnrum är:

-Enkla att använda och montera på väggen (se gärna våra tips här för hur du sätter upp väggdekor)

-Kommer i flera olika storlekar och motiv

-Lätta att ta bort och byta ut när du vill ha en förändring av inredningen i rummet.

-Passar utmärkt att inreda med på möbler också såsom byråer och bokhyllor.

Låt barnen utforska sin fantasi och välja väggklistermärken

Låt drömmarna bli verklighet och hjälp barnen att sova gott genom att sätta upp motiv från sagor och fantasivärldar på deras rum. Du kan enkelt applicera väggdekoren genom att följa instruktionerna som medföljer produkten. Barnens rum ska vara ett ställe där de kan leka och inspireras och med väggdekaler kan man hjälpa till att få igång kreativiteten!

väggdekal barn rymd tema

Välj en design som ni tycker är rolig och inspirerande

Kolla in olika mönster, färger och figurer och matcha efter tycke och smak. Alla våra väggmotiv kommer i olika set eller enskilt och kan enkelt kombineras för att skapa och fylla rummet med sagofigurer och magiska världar som barnen kommer att älska!

Hjälp ditt barn att drömma stora drömmar genom att sätta upp dessa fantastiska väggdekaler. De fungerar på de flesta ytor och är lätta att applicera. Väggdekoren kommer i flera olika storlekar och motiv så du kan enkelt skapa olika sagovärldar för ditt barns rum!

Tips: Läs gärna med om barnrumsinredning i vår blogg