Väggdekaler fria från PVC, BPA och Ftalater

Älskade prickar!

Älskade prickar!

Hos minimu.se säljer och tillverkar vi våra väggdekaler dagligen och vi ser många fantastiska kombinationer och motiv som välj men en av de populäraste väggklistermärken är lustigt nog bland dem simplaste - pricken!

Väggdekor prickar

Prickarna har sedan länge varit ett klassiskt väggmotiv och det är inte svårt att förstå varför. En elegant och stilren design gör den perfekt för alla rum och inredningsstilar. Det är också ett mycket enkelt motiv att anpassa till olika storlekar av rum - du kan ha ett par prickar i ett litet badrum eller en hel vägg täckt i barnrummet! Våra självhäftande prickar kan dessutom enkelt flyttas runt, det finns ingen gräns för vilka mönster och designs du och ditt barn kan åstadkomma med dem.

prickar väggdekor

Oändligt anpassningsbara

Prickarna är också en av de mest anpassningsbara väggklistermärkena när det gäller färg. Du kan hitta prickar i alla tänkbara färger, från klassisk vit till mer livfulla toner som rosa och blå. Det finns även flera olika storlekar av prickar att välja mellan, och vi har till och med olika former såsom handritade eller helt runda och perfekta.

Oavsett om du letar efter ett enkelt väggmotiv för ett litet rum eller vill täcka en hel vägg med prickar, så hittar du garanterat det du behöver hos oss på minimu.se!

Vad söker du?

Din kundkorg