Väggdekaler fria från PVC, BPA och Ftalater

Retur & Återbetalning

FRAKT OCH RUTINER

Minimu.se använder sig av DHL och UPS för frakt och leverans av varor. 

Fraktavgift tillkommer för köp som understiger 250 SEK. 
Fraktavgiften är 49 SEK för leveranser inom Sverige och 89 SEK för leveranser inom EU. 

För köp som överstiger 250 SEK så tillkommer ej någon kostnad för fraktavgift. 

 

RETUR OCH ÅTERBETALNING

 

Blev det inte riktigt som du hade tänkt dig? Ingen fara! Vi har 14 dagars ångerrätt! Kontakta oss på hej@minimu.se och uppge vad du vill returnera och och ge oss gärna information om varför. Minimu kommer att återbetala för berättigade returer.

Tänk på att produkten måste vara oanvänd och i nyskick. Om produkten är trasig eller använd så kommer vi tyvärr ej att återbetala. Se till att du bifogar dina kontaktuppgifter tillsammans med din retur och, om möjligt, meddela oss ett spårningsnummer. Vi på Minimu.se rekommenderar att du sparar kvittot och paket-ID från ditt post-ombud så att vi kan följa sändningen av returen om det skulle behövas.  

Vid betalningsalternativ via Klarna: Om du valt faktura får du en korrigerad faktura via e-post. Har du redan betalt din faktura eller betalt med kort kontaktar Klarna dig angående återbetalning.

Vid betalningsalternativ via PayPal CheckOut

Ångerätt gäller ej specialtillverkad beställningsvaror, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål (produkter med namn eller produkter som du designat själv, t.ex muggar eller pussel med foton etc.). 

Hör av dig till vår kundtjänst om du är osäker på din retur så hjälper vi dig!

Vad söker du?

Din kundkorg