Väggdekaler fria från PVC, BPA och Ftalater

Frågor och svar

Undrar du något eller behöver kontakta oss se här nedan:

Vi strävar alltid efter att ge dig som kund den bästa möjliga servicen. Vår kundservice finns tillgänglig på telefon 0706-668769 (måndag-fredag 0830–1600, eller på e-post hej@minimu.se och vi gör allt vi kan för att hjälpa dig.

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Kan man avlägsna väggdekoren utan att den skadar väggen?

Ja, all vår väggdekor går att enkelt ta bort. Vår väggdekor är gjord av ett material som inte ska skada underlaget, men för att vara på den säkra sidan, bör man ta bort den på ett så skonsamt sätt som möjligt och inte ha för bråttom.

Hur sätter man upp väggdekoren?

Det är enkelt att sätta upp väggdekoren och applicera. Se bara till att ytan är torr och ren. Tänk på att inte sätta upp på nymålade väggar och vissa underlag såsom tegelmur kan vara problematiska.

Vart ska väggdekor inte sättas upp?

Panelelement och andra varma ytor bör inte täckas med väggdekoren, eftersom detta kan leda till brandfara.

Vad innehåller min order av väggdekor?

Våra väggdekaler kommer alltid i hela former och är inte uppdelade eller tråkigt skurna igenom motiven och figurerna. Vi vet att det är många som valt att skära sönder sina väggdekaler för att spara kostnad men vi tycker det är viktigare och roligare för alla, inte minst barnen att kunna flytta om sina väggfigurer.

Hur stora är era väggdekaler?

Vi erbjuder många olika storlekar där de största mäter upp mot 1 meter eller mer och vi skä aldrig sönder och delar upp våra figurer. Du ser storlekar för våra motiv på produksidorna och du kan även välja bland färdiga set och kombination.

Vad är det för fördelar med väggdekoren?

Våra väggdekaler är lätta att applicera och tar inte mycket tid. De är också enklare att ta bort än tapeter, och det finns inga kladdiga rester kvar.

Kan man använda väggdekoren flera gånger?

Ja, det går bra att flytta och återanvända väggdekoren om du vill. Men tänk på att den kan förlora sin klibbighet om den tas bort och sätts på igen, så det är bäst att placera den på en ren yta. Kom ihåg att spara bakpapperet som dekoren kom med så du kan skydda klistersidan mot damm och smuts och förvara den länge.

Vad ska man göra om väggdekoren inte sitter fast?

Om väggdekoren inte sitter fast som den ska, kan du försöka att gnugga den lite så att klibban släpper och sätt den inte på nymålade väggar. Har du fortfarande problem så hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna!

Kan man tvätta väggdekoren?

Ja, det är möjligt att tvätta väggdekoren med en trasa. Men tänk på att inte tvätta den för ofta, eftersom det kan påverka dekalen och göra att väggdekoren inte sitter fast så bra.

Kan man använda väggdekoren i rum med mycket fukt?

Ja, det går bra att använda väggdekoren i rum med mycket fukt, så länge som ytan är helt torr när du applicerar den men tänk på att luftfuktighet kan påverka fästförmågan så det är bäst med ett torrare utrymme.

Kan man använda väggdekoren på möbler?

Ja, det går bra att använda väggdekoren på möbler. Men tänk på att inte placera den på några varma ytor, eftersom detta kan leda till brandfara.

Kan man använda väggdekoren på tapeter?

Ja, det går bra att använda väggdekoren på tapeter. I vissa fall kan en starkt färgad tapet synas igenom våra dekaler men oftast väldigt minimalt.

Kan man använda väggdekoren på glas?

Vi rekommenderar inte att fästa våra väggdekorer på glas då klistret kan göra det svårt att montera bort och kan lämna limrester.

Vad söker du?

Din kundkorg